Schilder- en behangwerken

K-B-B schilder- en behangwerk

gespecialiseerd en gediplomeerd in het uitvoeren van alle soorten schilder- en behangwerk bij zowel kleine als grote projecten voor bedrijven en particulieren, buiten of binnen.
Door de jarenlange ervaring die wij elders hebben opgedaan staat Klussenbedrijf Blank Budel garant voor een goede kwaliteit van uw schilderwerk. Door onze schilder- en/of behangwerk komt uw huis er als een plaatje uit te zien. Omdat het familiebedrijf is opgebouwd volgens een compacte structuur is het voor ons mogelijk u een prijs te bieden die in de meeste gevallen onder de huidige tarieven ligt.

Wij zijn gespecialiseerd in onder andere binnen- en buitenschilderwerk.

Wilt u uw bedrijfspand, kantoor of (vastgoed) project er representatief uit laten zien of professioneel laten beschermen? Dan is Klussenbedrijf Blank Budel de juiste partner die op een efficiënte manier invulling kan geven aan uw schilders- of onderhoudswensen.
Is uw woning/huis, appartement, grachtenpand of vakantiehuis toe aan een professionele schildersbeurt?
Klussenbedrijf Blank Budel heeft zich gespecialiseerd in binnen- en buiten schilderswerkzaamheden, ook voor particulieren.
Of het nu gaat om grote of kleinschalige projecten, Klussenbedrijf Blank Budel is uw juiste partner. Als een meesterschildersbedrijf leveren wij uw kwaliteit en zekerheid. Kortom, met Klussenbedrijf Blank Budel bent u op de juiste weg om uw klus op een professionele wijze te klaren.

Wij bieden voor onze particuliere opdrachtgevers ook de BTW verlagingsregeling op ons schilderwerk aan.
Is uw woning ouder dan 2 jaar en hoofdzakelijk particulier bewoond, dan betaalt u geen 21%, maar slechts 6% BTW.

Wij schilderen voor  woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren tot aan uw als eigenaar van een woning/appartement. Daarom bent u nooit te groot of te klein om een klant van Klussenbedrijf Blank Budel te zijn.

Gegarandeerde ‘meestersschilders’ kwaliteit!
Is uw huis binnen toe aan een opfrisbeurt of wilt u gewoon eens iets anders ?

Voor nadere informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.