Cleanservice

K-B-B Cleanservice is een schoonmaakbedrijf dat kwaliteit en perfectionisme nastreeft. Na onze start in 2004 kunnen wij alleen maar terugkijken op tevreden klanten.
Een schone en nette werk-/leefomgeving creëren hoeft niet meer tijd en geld te kosten, want geschoolde schoonmakers met de bijbehorende flexibiliteit is alles wat u nodig heeft.

 

Interieurverzorging

Solide partner in interieurverzorging
Een interieur is een werkplek, een plaats waar mensen samenkomen, samen werken en leven. Dat vraagt extra aandacht bij een interieurverzorging door ons schoonmaakbedrijf. Ook voor eenvoudige zaken, zoals het wegzetten van een kopje en het uit- en inruimen van de vaatwasser. Professionele interieurverzorging middelen en up-to-date kennis helpen daarbij. Maar het belangrijkste bij de interieurverzorging zijn de mensen. Vanaf de eerste dag mag u rekenen op een vast team. Zij leren uw bedrijf kennen en weten hoe ze net dat beetje extra kunnen doen. Zo krijgen ze een band met uw pand.

Tapijtreiniging

Er zijn tientallen soorten tapijten en misschien nog wel meer schoonmaakmiddelen. Durft u het risico te nemen dat uw tapijt blijvend beschadigd raakt door het verkeerde middel? Onze specialisten zijn experts op het gebied van tapijtsoorten, onderhoud en chemie. Zij weten hoe u uw tapijt hygiënisch schoon en heel houdt.

Eenmalige schoonmaak

Wij kunnen een eenmalige schoonmaak doen bij particulieren en bedrijven (in een straal van 50 km rond Budel )
Bijvoorbeeld bij particulieren:
• Na of voor een verhuizing, verbouwing of hulp bij de voorjaarsschoonmaak
• Na overlijden het huis opruimen en schoonmaken (geen opkoop)
• Naar een feestje

Voor bedrijven

Bijvoorbeeld het schoonmaken van een nieuw gebouw na oplevering, het schoonmaken van een bestaand gebouw nadat er een verbouwing heeft plaats gevonden of bijv. jaarlijks het in de was zetten van vloeren.
Schoonmaken is niet alleen onderhoud. Direct na oplevering bestaat er een grote kans op beschadiging door stof en gruis.

Kantoor

K-B-B Cleanservice beschouwt uw kantoor als werk- en leeflocatie. Schoonmaak moet optimaal uitgevoerd worden. K-B-B Cleanservice biedt u een schoonmaak aanpak op maat. Een combinatie van uw wensen en deskundig advies van K-B-B Cleanservice zorgen voor een perfect aansluitend plan.
Onze gunstige prijs/kwaliteitsverhouding maakt het allemaal nog aantrekkelijker. Naast de reguliere schoonmaakwerkzaamheden kan K-B-B Cleanservice u ook ondersteunen met aanvullende diensten zoals vloerreiniging en glazenwassen.
Op kantoren ligt confidentiële informatie. K-B-B Cleanservice is extra zorgvuldig met het selecteren van betrouwbare, gescreende schoonmakers die bij u aan de slag gaan. U kunt ze met een gerust hart aan de gang laten gaan. Onze schoonmakers zijn stuk voor stuk harde werkers die goed opgewassen zijn tegen hun taken.

K-B-B Cleanservice
Solide partner in interieurverzorging
Voor bedrijven en particulier
Eenmalige schoonmaak
Kantoor Tapijtreiniging

Goede kwaliteit tegen scherpe tarieven!

Vakkundig schoonmaakwerk voor o.a. particulieren, alleenstaanden en senioren.
Maar ook voor bungalowparken, kantoren, openbare gebouwen en scholen.

Wij reinigen ook uw tapijt:

  • biologisch
  • anti-allergeen
  • snel
  • en heel voordelig

Voor nadere informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.